Geri git   Dini Forum Sitemizin tüm İslami Bilgiler özelliklerinden faydalanabilirsiniz > Serbest Kürsü > Yemek Tarifleri > Kek Ve Pastalar

Beyaz Çikolatalı Milföy Pastası


Dini Forum Sitemizin tüm İslami Bilgiler özelliklerinden faydalanabilirsiniz sitesindeki Kek Ve Pastalar - kategorisi altındaki Beyaz Çikolatalı Milföy Pastası isimli konuyu görüntülemektesiniz.

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Değerlendirme Stil
Alt 01.01.2013   #1
BuZ KeSMiŞ YüReGiM
YuReK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 Özel Mesaj       Arkadas Listesine Ekle
K.Tarihi: Nov 2012
Üye Numarası: 44
Arkadaşlar: 3
Konular:
Mesajlar: 4.906
Rép Puanı: 20010
Rép Grafiği: YuReK has a reputation beyond repute YuReK has a reputation beyond repute YuReK has a reputation beyond repute YuReK has a reputation beyond repute YuReK has a reputation beyond repute YuReK has a reputation beyond repute YuReK has a reputation beyond repute YuReK has a reputation beyond repute YuReK has a reputation beyond repute YuReK has a reputation beyond repute YuReK has a reputation beyond repute
Standart Beyaz Çikolatalı Milföy Pastası

Beyaz Çikolatalı Milföy Pastası

Click the image to open in full size.

Beyaz Çikolatalı Milföy Pastası
Malzemeler:
500 gr. taze veya dondurulmuş milföy hamuru (donuksa çözülmüş)
3 yemek kaşığı pudra şekeri
1 ölçü Vanilyalı Krema
250 gr. iri doğranmış beyaz çikolata
60 gr. iri doğranmış bitter çikolata
120 gr. ince dilimlenmiş badem
Yapılışı:
Fırınınızı 200 derecede ısıtın. • iki adet fırın tepsisinin içine yağlı kâğıt serin. • Milföy hamurlarını hafifçe unladığınız mutfak tezgâhının üzerine alın. Hamurları üç eşit kare şeklinde açın. • Hamurları tepsilere yerleştirin. Üzerlerine bir çatal ile gelişigüzel delikler açın. • Tepsileri fırına verin. Hamurlar altın rengini alana dek yaklaşık 15-20 dakika pişirin. • Üzerine pudra şekeri serpiştirdikten sonra tekrar fırına vererek şekerin karamelize olması için 5 dakika daha pişirin. • Milföy hamurlarını tel ızgara üzerine alarak soğumaları için bekletin. • Bir hamur parçasını servis tabağına yerleştirin. Üzerine bir kat vanilyalı krema sürün. Bir kat daha milföy yerleştirin ve onun da üzerine bir kat krema sürün. Son milföyü de üzerine kapatın.
• Kaynayan su dolu bir tencere içine oturttuğunuz bir kabın içinde beyaz çikolatayı eritin. • Kenara alıp ılınana kadar bekletin. Pastanın üzerine sürün.
• Bitter çikolatayı da kaynayan su dolu bir tencere üzerine oturttuğunuz bir kabın içinde eritin, limana kadar kenarda bekletin. • Küçük bir naylon torba veya kâğıt zarfın bir köşesini küçücük kesin. İçine bitter çikolatayı doldurun. • Bitter çikolatayı ince çizgiler halinde beyaz çikolata tabakasının üzerine sıkın. Bir bıçağı çizgilerin üzerinde gezdirerek güzel bir şekil verin. • Bademleri pastanın kenarlarına yapıştırın.







Click the image to open in full size.
YuReK isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil Konuyu değerlendir
Konuyu değerlendir:


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Beyaz Çay eFe Sağlıklı Hayat - Sifali Bitkiler 1 27.05.2013 18:42
Ekler Pastası YuReK Kek Ve Pastalar 0 23.12.2012 18:04
Vişneli Beyaz Çikolatalı Pasta HiCReT Kek Ve Pastalar 0 20.12.2012 21:38
ŞifaLı ßitkiLer ( K ) YuReK Sağlıklı Hayat - Sifali Bitkiler 0 29.11.2012 14:58


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0
Site Optimizasyon : By eFe
Sitemizde Yenimisiniz ? Yardım Konuları