Geri git   Dini Forum Sitemizin tüm İslami Bilgiler özelliklerinden faydalanabilirsiniz > Serbest Kürsü > Yemek Tarifleri > Kek Ve Pastalar

Vişne Soslu Kek


Dini Forum Sitemizin tüm İslami Bilgiler özelliklerinden faydalanabilirsiniz sitesindeki Kek Ve Pastalar - kategorisi altındaki Vişne Soslu Kek isimli konuyu görüntülemektesiniz.

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Değerlendirme Stil
Alt 06.12.2012   #1
~ஐHiCLiK MaKaMiஐ~
SıLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 Özel Mesaj       Arkadas Listesine Ekle
K.Tarihi: Nov 2012
Üye Numarası: 1
Arkadaşlar: 7
Konular:
Mesajlar: 4.744
Rép Puanı: 2147483647
Rép Grafiği: SıLa has a reputation beyond repute SıLa has a reputation beyond repute SıLa has a reputation beyond repute SıLa has a reputation beyond repute SıLa has a reputation beyond repute SıLa has a reputation beyond repute SıLa has a reputation beyond repute SıLa has a reputation beyond repute SıLa has a reputation beyond repute SıLa has a reputation beyond repute SıLa has a reputation beyond repute
SıLa - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Vişne Soslu Kek

..Vişne Soslu Kek

Tatlı yiyip tatlı konuşmanın en lezzetli yolu vişne soslu kakaolu kekten geçiyor. Vişne ve kakaolu sosuyla damak tadınızı büyüleyecek kek tarifi


Click the image to open in full size.

Vişne Soslu Kek



Malzemeler,
4 adet yumurta
2 su bardağı toz şeker
1 su bardağı sıvıyağ
1 su bardağı süt
2 su bardağı un
3 yemek kaşığı kakao
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 su bardağı vişne suyu
Hazırlanışı,
Çırpma kabına; toz şeker, sıvıyağ, süt ve kakaoyu alıp karıştırın.
Kekin üzerinde kullanmak için karışımından 1 su bardağı alıp ayırın.
Ayrı bir kasede yumurtaları köpürene dek çırpın.
Üzerine yumurta, un, kabartma tozu, vanilya ve kakaolu karışımı ekleyin.
Tüm malzemeler özleşene kadar karıştırın.
Orta büyüklükte fırın tepsisini yağlayıp kek karışımını içine dökün.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık 40 dakika pişirin.
Pişen keki fırından çıkarıp üzerine vişne suyunu dökün.
5 dakika bekledikten sonra ayırmış olduğunuz kakaolu karışımı kekin üzerine dökün.
Keki tekrar sıcak fırına sürüp sosları çekmesi için 5 dakika bekletin.
Keki oda sıcaklığında iyice soğutup dilimleyerek servis yapın.
Afiyet olsun





Click the image to open in full size.



// EsâS Gurbet, DuaLarda oLmamak oLsa GereK . . .//
SıLa isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Tag Ekle
islami , islamiforum , kek , kekdiniforum , soslu , tarfileri , tarifleri , vişne , yemek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil Konuyu değerlendir
Konuyu değerlendir:



Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0
Site Optimizasyon : By eFe
Sitemizde Yenimisiniz ? Yardım Konuları