Geri git   Dini Forum Sitemizin tüm İslami Bilgiler özelliklerinden faydalanabilirsiniz > Serbest Kürsü > Yemek Tarifleri > Tatli Ve Tuzlu Tarifler

Like Tree1Likes
  • 1 Post By SıLa

Piyano kek (KREMALI TATLI)


Dini Forum Sitemizin tüm İslami Bilgiler özelliklerinden faydalanabilirsiniz sitesindeki Tatli Ve Tuzlu Tarifler - kategorisi altındaki Piyano kek (KREMALI TATLI) isimli konuyu görüntülemektesiniz.

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Değerlendirme Stil
Alt 06.03.2013   #1
||HüZüN DiYaRı||
eSiLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 Özel Mesaj       Arkadas Listesine Ekle
K.Tarihi: Nov 2012
Üye Numarası: 2
Arkadaşlar: 2
Konular:
Mesajlar: 4.359
Rép Puanı: 2147483647
Rép Grafiği: eSiLa has a reputation beyond repute eSiLa has a reputation beyond repute eSiLa has a reputation beyond repute eSiLa has a reputation beyond repute eSiLa has a reputation beyond repute eSiLa has a reputation beyond repute eSiLa has a reputation beyond repute eSiLa has a reputation beyond repute eSiLa has a reputation beyond repute eSiLa has a reputation beyond repute eSiLa has a reputation beyond repute
Post Piyano kek (KREMALI TATLI)

Click the image to open in full size.

MALZEMELER:

Kek Icin :
2 yumurta (oda sicakliginda)
1/2 su bardagi toz seker
1/2 su bardagi sut (oda sicakliginda)
1/2 su bardagi sivi yag
2 yemek kasigi kakao
1 paket vanilya
1 su bardagi un
1 paket kabartma tozu
*Ayrica kek pistikten sonra ustune dokmek icin su bardagiyla 1,5 bardak soguk sut


Muhallebi Icin:

3 su bardagi sut
2 fincan un
2 fincan toz seker
1 paket krema
*Tatliyi suslemek icin kakao



YAPILISI:

Kek:

Kek malzemeleri listedeki sirayla karistirma kabina tek tek alinip mikserle cirpilarak yaglanmis kulplu dikdortgen borcama alinir, 170-180 derecede (yaklasik 20-25 dakika) pisirilir.

Kek firindan cikinca 5 dakika kadar dinlendirip 1,5 bardak soguk sut her yerine gelecek sekilde kekin ustune dokulur ve bir kenara sogumak uzere birakilir.

Muhallebi:

Krema disindaki muhallebi malzemeleri kekin pismesi beklenirken tel cirpiciyla karistirilarak pisirilir.
Ocaktan aldiktan sonra da ılıyana dek karistirmaya devam edilir.
Ilk sicakligi gecince muhallebi buzdolabina alinarak daha kisa surede sogumasi saglanir.
Muhallebi soguyunca 1 paket krema icine konarak tel cirpiciyla guzelce karistirilir.
Hazirladigimiz bu nefis kremali muhallebi kekin uzerine dokulur, her yerine yayilir.
En az 12 saat buzdolabinda dinlendirilir.
Servisten once tel suzgec yardimiyla her yerine kakao serpilir.
Toplamda 1 paket 25 gr.lik kakao kullanilıyor

__________________

eSiLa isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2013   #2
~ஐHiCLiK MaKaMiஐ~
SıLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 Özel Mesaj       Arkadas Listesine Ekle
K.Tarihi: Nov 2012
Üye Numarası: 1
Arkadaşlar: 7
Konular:
Mesajlar: 4.744
Rép Puanı: 2147483647
Rép Grafiği: SıLa has a reputation beyond repute SıLa has a reputation beyond repute SıLa has a reputation beyond repute SıLa has a reputation beyond repute SıLa has a reputation beyond repute SıLa has a reputation beyond repute SıLa has a reputation beyond repute SıLa has a reputation beyond repute SıLa has a reputation beyond repute SıLa has a reputation beyond repute SıLa has a reputation beyond repute
SıLa - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Cevap: Piyano kek (KREMALI TATLI)

Nefis görünüyor..
TESEKÜRLER CANIM

eSiLa likes this.




Click the image to open in full size.



// EsâS Gurbet, DuaLarda oLmamak oLsa GereK . . .//
SıLa isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil Konuyu değerlendir
Konuyu değerlendir:


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Rüyada Ayva Yediğini Görmek OguzHaN Rüya Tabirleri 0 02.03.2013 21:16
Sütlü İncir Tatlısı Tarifi eFe Tatli Ve Tuzlu Tarifler 2 28.02.2013 20:34
Etimek Tatlısı Tarifi eFe Tatli Ve Tuzlu Tarifler 0 28.02.2013 18:10
Lor Tatlısı Tarifi YuReK Tatli Ve Tuzlu Tarifler 0 01.01.2013 17:18
Meyveli Kaymaklı Ayva Tatlısı Tarifi.. eSiLa Tatli Ve Tuzlu Tarifler 0 31.12.2012 20:06


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0
Site Optimizasyon : By eFe
Sitemizde Yenimisiniz ? Yardım Konuları